To piger i karrusel-ulykke

Natten til søndag fik to unge piger sig en slem overraskelse, da de røg af en karrusel ved et tivoli

Gondolen, som Maya og hendes veninde sad i, mangler sikkerhedsbøjlen på billedet her. Foto: Maya Hestehave
Gondolen, som Maya og hendes veninde sad i, mangler sikkerhedsbøjlen på billedet her. Foto: Maya Hestehave

17-årige Maya Hestehave og hendes veninde fik sig en kedelig afslutning på årets Døllefjelde-Musse Marked, da de blev slynget ud af en karrusel natten til Søndag.

Det skriver TV2.dk

Ifølge TV2, der har snakket med Maya Hestehave, så skyldtes ulykken, at en sikkerhedsbøjle rev sig løs på den gondol, som de to veninder sad i, hvorefter de blev slynget ud af karrusellen og fløj gennem luften. De to piger var kortvarrigt bevidstløse efter ulykken

- Vi ryger ind i et metalhegn, hvor vi lander oven på hinanden. Der var flere, der stod og græd, og min venindes kæreste var i chok, siger Maya Hestehave til TV 2.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Efter ulykken tog Maya Hestehave billeder af forlystelsen. Her kan man se, hvordan en sikkerhedsbøjle er røget af 'gondolen'. Foto: Maya Hestehave
Efter ulykken tog Maya Hestehave billeder af forlystelsen. Her kan man se, hvordan en sikkerhedsbøjle er røget af 'gondolen'. Foto: Maya Hestehave
 

Karrusellen, de to veninder røg ud af, kaldes 'Twist' og er en del af Tivoliland. Ejeren af det omrejsende tivoli fortæller til TV2, at karrusellen for nyligt gennemførte et regelmæssigt sikkerhedssyn forud markedet i Døllefjelde-Musse, hvor 'Twist' blev godkendt til brug.

- Hvis der er nogen, der er ked af det, så er det mig. Det giver et dårligt omdømme, og sådan noget må ikke ske. I de 45 år jeg har rejst med tivoliet, er det her gudskelov aldrig sket før, siger Kjeld Christensen til TV2.

Samarbejde stopper ikke
Tivoliland har været med i alle 40 år, som Døllefjelde-Musse Marked har eksisteret, og det kommer umiddelbart ikke til at ændre sig på baggrund af karrusel-ulykken. Det fortæller formand for markedet, Leif Chortsen til TV2.

Vagtchef ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, Henrik Karlsen, bekræfter søndag aften, at der har været en ulykke med en karrusel, og at de har 'groundet' karrusellen.

- Vi har nedlagt forbud mod at karrusellen bliver sat op igen et andet sted, før den er blevet tilset af eksperter fra teknologisk institut, oplyser vagtchefen til Ekstra Bladet.

Om der vil blive rejst sigtelse i forbindelse med ulykken, ønsker vagchefen ikke at svare på søndag aften. Han henviser til, at der er en efterforskning i gang, og at den skal vise, om der er grundlag for at rejse en sigtelse efter ulykken.

Skærm

Hent flere
Hent flere