To unge på vanvittigt plyndringstogt i 7-Eleven

To mænd på 21 fremstilles i dag i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

To 21-årige mænd er torsdag blevet anholdt og sigtet for flere røverier, som de to ifølge politiet har begået i to 7-Eleven-forretninger ved Roskilde Station torsdag eftermiddag.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

De to indledte ifølge politiet deres plyndringstogt i 7-Eleven ved busholde-pladsen klokken 14.20. Her kom de to ind i forretningen og stjal i første omgang flere flasker spiritus.

Det blev imidlertid opdaget af forretningens personale, som valgte at konfrontere de to med deres opdagelse. Afsløringen fik de to 21-årige til at skubbe og true til en mandlig ekspedient, hvorefter de forlod forretningen med deres tyvekoster.

Kort tid efter - klokken 14.35 - troppede de to op i en anden 7-Eleven-forretning. Denne gang inde på selve Roskilde Station i stationsbygningen.

På samme måde gik de direkte til spiritusflaskerne. Og igen truede og masede de sig fri af personalet, hvorefter de forlod butikken.

- Men denne gang gik det ikke så godt. For politiet var i mellemtiden ankommet, så de gik direkte ud i armene på betjentene, siger kommunikationsansvarlig Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Midt- og Vestsjællands Politi betragter episoderne som røveri og ikke som simpelt tyveri.

- Det er helt vanvittigt, siger Carsten Andersen.

De to anholdte er begge danske. Og de virkede hverken påvirkede af stoffer eller spiritus, da de ifølge politiet begik deres ugerninger. Politiet har ikke kunnet finde ud af, hvor de bor henne. Til gengæld er det blevet besluttet at fremstille de to i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Det sker fredag ved Retten i Roskilde.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere