Toårig dreng er død efter drukneulykke

En lille dreng, der torsdag faldt i et vandhul, er fredag død, oplyser politiet

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En toårig dreng, der torsdag eftermiddag faldt i et vandhul ved Rævebjerg i Mørkøv på Vestsjælland, er fredag død på Rigshospitalet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi har fået besked fra Rigshospitalet, at han afgik ved døden klokken 16.42 i dag, siger vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi fredag eftermiddag.

Fundet i vandet

Drengen var ifølge TV Øst på tur med sin vuggestuegruppe fra institutionen Børnehuset Krummeluren, da han faldt i vandet.

Politiet kan ikke sige, hvordan drengen faldt i vandhullet, men han var på et tidspunkt blevet væk fra sin gruppe. Hvor længe den toårige var væk fra de øvrige børn og voksne i gruppen, kan politiet ikke oplyse.

- Han blev fundet i vandet og er stadigvæk på Rigshospitalet. Vi er derude for at klarlægge hændelsesforløbet, og så bliver det behandlet som en arbejdsulykke, fortalte vagtchef Henrik Olesen torsdag efter ulykken.

Ansatte fik krisehjælp

Drengen blev hentet af en lægehelikopter og fløjet til Rigshospitalet til nærmere behandling. Da var hans tilstand stadig kritsk. 

De ansatte på Børnehuset Krummeluren modtog efter ulykken psykisk førstehjælp, kunne Arbejdstilsynet torsdag oplyse.

112 Dreng i kritisk tilstand efter drukneulykke