Tog datter med i døden: Politiet søger svar

Alt tyder på selvmord - men Københavns Vestegns Politi forsøger fortsat at finde svar på, hvorfor kvinde sprang i døden med sin lille datter

Ved du noget om sagen, så hører vi gerne fra dig. Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Alt peger på, at der var tale om et tragisk selvmord, da en 36-årig dansk/thailandsk kvinde torsdag aften sprang i døden med sin knap toårige datter i armene.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Der er intet der indikerer noget kriminelt, og politiet anser sagen for at være et selvmord under særdeles tragiske omstændigheder, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Kvinden sprang fra altanen i en lejlighed på Taastrupgårdsvej i Høje Taastrup, mens der ifølge politiet var to mænd til stede i lejligheden. Politiet ønsker endnu ikke at oplyse, hvilken relation mændene har til den afdøde kvinde, men oplyser, at de ikke er under mistanke i sagen.

To personer har torsdag aften mistet livet i en frygtelig tragedie i Høje Taastrup. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 16. okt. 2015 - kl. 00:04 Mor hopper i døden med datter i favnen

- Københavns Vestegns Politi har efterforsket sagen siden i går aftes og har blandt andet afhørt to personer, der befandt sig i lejligheden på 3. sal i forbindelse med episoden. De to personer befandt sig i et andet rum og er alene blevet afhørt som vidner, lyder det fra politiet.

Ritzau har været i kontakt med politikommisær Hans Tonnesen, som ikke ønsker at fortælle, hvad mændene har forklaret om den tragiske situation.

- Vi leder stadig efter et motiv. Vi bliver nødt til at snakke med dem, der er i kvindens omgangskreds for at finde ud af, hvad der er gået forud for det her, siger han.

Natten til fredag fortalte vagtchef Brian Munck til Ritzau, at den afdøde kvinde ikke havde adresse i lejligheden. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvorfor hun opholdt sig der forud for det tragiske selvmord.

Kvinden sprang ud kort efter klokken 21, og ifølge flere vidner, Ekstra Bladet har talt med, døde moderen på stedet, mens to mænd forgæves forsøgte at redde den lille datters liv.

Ved du noget om sagen, så hører vi gerne fra dig. Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

1 af 3 To personer har torsdag aften mistet livet i en frygtelig tragedie i Høje Taastrup. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 3 To personer har torsdag aften mistet livet i en frygtelig tragedie i Høje Taastrup. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 3 To personer har torsdag aften mistet livet i en frygtelig tragedie i Høje Taastrup. (Foto: Kenneth Meyer)