Træner sigtet: Sendte nøgenbilleder til mindst 25 børn

Chokstemning i Skive IK efter afsløring af blufærdighedskrænkelser

En 21-årig ungdomstræner i Skive IK er blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse mod mindst 25 børn. De fleste af børnene er under 15 år, oplyser TVMIDT/VEST.

Politiet sigter den unge træner for at have sendt nøgenbilleder af sig selv til mindst 25 personer i Skive - heriblandt børn under 15 år.

Manden sigtes for at have overtrådt Straffelovens paragraf 232, der handler om blufærdighedskrænkelse.

- Det er det værste scenarie, man kan tænke sig, at vores børn og unge bliver udsat for sådan noget her, siger bestyrelsesformanden for Skive IK Peter Svendsen til TV-stationen.

Ikke fuldt overblik
Politiet har endnu ikke det fulde overblik over sagens omfang og ved heller ikke, hvor lang tid blufærdighedskrænkelserne har stået på.

- Det er ganske upassende og meget alvorligt. Han har sendt seksuelt upassende billeder af sig selv til børnene, fortæller Christian Toftemark Jørgensen, der er leder af politiets efterforskningsafdeling i Midt- og Vestjyllands Politi, ifølge TVMIDT/VEST.

Den 21-årige ungdomstræner har også været ansat som vikar på henholdsvis Stoholm Skole og Skivehus Skole. Også her er han blevet suspenderet.

Tal med børnene
Politiet opfordrer forældre til at tale med deres børn om, hvordan de skal reagere, hvis de modtager krænkende fotos eller henvendelser.

I Skive IK mener man, at man ikke har kunnet gøre noget for at forhindre sagen.

- Vi har ikke set eller hørt noget, der burde få alarmklokkerne til at ringe. Men nu skal vi diskutere, om der skal laves nye tiltag. Vi synes selv, vi gør alt det, vi kan for at forhindre sådan noget her. Hvert år indhenter vi blandt andet børneattester på alle trænere i klubben, forklarer formanden, ifølge TVMIDT/VEST.

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere