Trafikdræbt fundet efter knap to døgn

Personen, som mandag angiveligt blev dræbt i forbindelse med en ulykke på E45, har formentlig ligget der siden natten til søndag

En 23-årig mand blev fundet dræbt mandag eftermiddag efter trafikulykke ved Sønderup. Ulykken skulle angiveligt have fundet sted natten til søndag. (TV: René Schütze9

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Den person, der mandag klokken 17.03 blev meldt dræbt under en trafikulykke i Nordjylland, har med stor sandsynlighed ligget der siden natten til søndag.

Se også: Person død i motorvejsulykke

'Det kan nu oplyses, at uheldet, der blev anmeldt kl. 17.03, er af ældre dato og formentlig er sket natten til søndag. Den forulykkede bil har ikke været synlig fra vejanlægget, skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den dræbte er en 23-årig mand fra Nordjylland. Han blev kastet ud af bilen under ulykken og fundet i umiddelbar nærhed af den.

De pårørende er blevet underrettet mandag aften.

Fundet af den trafikdræbte mand skete kun to kilometer fra det sted, hvor den 24-årige spøgelsesbilist Kim Piyal torpederede en modkørende bil og udover sig selv dræbte den 45-årige familiefar Jesper Schlotfeldt Jensen.

Derfor fik Nordjyllands Politi sved på panden under efterforskningen af endnu en trafikdræbt på strækningen.

- Vi fik en fornemmelse af, at den 23-årige kunne have haft en oplevelse, der gjorde, at han havde mistet fokus på, hvad han skulle og derfor var kørt af sporet, siger vagtchefen og fortsætter:

- Men vi har så målt, at der er to kilometer mellem de to uheldsteder. Så hvad, der har bragt ham i uføre er endnu ikke til at vide. Derfor synes jeg ikke, at man kan sige, at det kan hænge sammen.

Nordjyllands Politi forklarede tidligere mandag aften, hvordan de havde fundet den dræbte.

- Det var i forbindelse med noget vedligeholdelsesarbejde, hvor der blev klippet kanter, hvor man har meget bedre udsyn end fra motorvejen, at han blev fundet, fortalte vagtchef Heine Hansen til Ekstra Bladet.

Med fundet af den 23-årige mand har i alt fem personer mistet livet i trafikken i weekenden.

Ud over Kim Piyal og Jesper Schlotfeldt Jensen mistede en mand livet syd for Horsens i en soloulykke søndag.

Ligeledes søndag mistede en 52-årig mand fra Farum livet i Birkerød, da han kørte ind i en jernstolpe.

Ulykkesstedet ved Rasteplads Himmerland. (Foto: René Schütze)
Ulykkesstedet ved Rasteplads Himmerland. (Foto: René Schütze)

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)