Trafikvold: Kvindelig bilist tævet foran øjnene af sine to børn

En episode på motorvejen fik 49-årig bilist til at gå amok

En mor på 29 år blev tæsket gul og blå foran øjnene af sine to mindre-årige børn, da en bilist så rødt efter en trafik-episode på motorvejen ved Gladsaxe.

I dag blev bilisten, en 49-årig mand fra Ringsted, idømt tre måneders ubetinget fængsel for overfaldet på kvinden, der blev slået og sparket gentagne gange på kroppen og i hovedet.

Den 49-åriges søn på 23 var med i bilen, og han gik sammen med sin far også løs på kvindens bil, der fik ødelagt et sidespejl og vinduesviskerne.

Den 23-årige fik syv dages betinget fængsel for hærværk.

Episoden skete den 30. december sidste år først på eftermiddagen, hvor den 29-årige kvinde og den 49-årige mand kørte på motorvejen. Under et vognbaneskift kom bilerne tæt på hinanden, og den 49-årige mente, at det var kvinden, som var et kvaj i trafikken.

Sprang ud af bilen i kryds
Begge kørte af motorvejen, og da de holdt for rødt lys i krydset Gladsaxe Ringvej og Dynamovej i Herlev, steg den 49-årige ud og gik løs på kvinden. Han tog fat i hende, ruskede hende hårdt og dængede hende til med slag og sparkl.

Men det var ham, som først ringede til politiet, og anmeldte kvinden - og i retten i dag mente den 49-årige stadig, at han i virkeligheden var offeret. Derfor ankede han straks dommen til frifindelse.

Flere vidner så imidlertid overfaldet på den 29-årige og forklarede om det i retten.

Den 49-årige var ikke tidligere straffet og tre måneders fængsel for vold efter straffelovens § 244 om 'almindelig' vold er derfor en hård dom:

- Den understreger, hvor strengt der ses på vold i trafikken,  siger anklager Rasmus Kim Petersen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere