Tragedie: Ægtepar dræbt i voldsom ulykke

Det ældre par sad i en personbil, som stødte sammen med en varevogn i et kryds. Manden i varevognen er sigtet for uagtsomt manddrab

(Video: LocalEyes)

Kender du de involverede personer? Send en sms til Ekstra Bladet på 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Politiet i Midt- og Vestsjælland overvejer om, hvorvidt en bilist skal kræves fængslet efter en dødsulykke tirsdag.

Tirsdag eftermiddag klokken 14.24 fik politiet en anmeldelse om et voldsomt sammenstød mellem en personbil og en varevogn.

- Et par på 85 og 89 år i personbilen er desværre omkommet, siger René Søe Pedersen, der er vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Se mere video på localeyes.dk

Ulykken skete i krydset Amtsvejen og Skovvejen i Jyderup.

Personen i varevognen er også kørt til hospitalet med en ambulance, men er uden for livsfare. Der er tale om en 24-årig mand, og han er indlagt til observation. Politiet har valgt at sigte ham for uagtsomt manddrab.

- Det er så alvorlig en ulykke, at vi har haft en bilinspektør på stedet, og så arbejder vi på højtryk for at kortlægge forløbet derude, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.

Kørte sammen i venstresving
Vagtchefen forklarer over for Ekstra Bladet, at ulykken skete i det større lyskryds, der er ved Amtsvejen og Skovvejen.

- Varevognen kører ad Skovvejen mod øst. I krydset er personbilen ved at lave et venstresving, og så kører varevognen ind i siden på dem, fortæller René Søe Pedersen.

Der er helt rutinemæssigt taget blodprøver af førerne af de to biler for at undersøge, om de skulle være påvirket af alkohol eller stoffer. Det er der dog umiddelbart ikke mistanke om. Sigtelsen for uagtsomt manddrab sker dog alligevel på baggrund af flere vidneberetninger.

Et vidne kørte forbi ulykkesstedet kort efter, sammenstødet skete. Personen har oplyst til Ekstra Bladet, at det så ud, som om at den ene af de omkomne personer stadig sad på passagersædet i bilen på det tidspunkt.

Billeder fra stedet viser, hvordan siden på personbilen er blevet presset fuldstændigt ind i sammenstødet, mens varevognens front er skadet.

Politiet har afhørt flere vidner, men ønsker meget gerne at tale med flere, hvis det er muligt.

- Så hvis man har set ulykken, må man meget gerne ringe 114, så vi kan komme i kontakt, siger vagtchefen.