Tre forsvundne skolebørn fundet

To drenge på henholdsvis seks og otte år og en pige på 11 år var forsvundet fra Oust Mølleskolen. De blevet fundet igen i god behold

Video: Øxenholt Foto.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Opdateret: Efter Politiets efterlysning er børnene blevet fundet.

Østjyllands Politi ledte mandag eftermiddag efter tre børn på henholdsvis seks, otte og 11 år, der var forsvundet fra Oust Mølleskolen i Randers. De forsvundne børn er blevet fundet igen.

- Vi har fundet alle børn i god behold hos et familiemedlem til den ene af dem, skriver Østjyllands Politi på Twitter.

'Politiet fik anmeldelsen om de forsvundne børn omkring kl. 10.30. Østjyllands Politi har ledt efter børnene med hundepatruljer og har sendt signalementet af børnene rundt til egne patruljevogne og til bus- og taxaselskaber', skrev politiet tidligere på dagen.

Chokeret mor
Ekstra Bladet har været i kontakt med moderen til den seksårige. Hun fortæller, at hendes søn og den otteårige legede på legepladsen som altid, da de pludselig forsvandt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Østjyllands Politi leder mandag eftermiddag efter tre børn, der er forsvundet fra Oust Mølleskolen i Randers. Foto: Øxenholt Foto
Østjyllands Politi leder mandag eftermiddag efter tre børn, der er forsvundet fra Oust Mølleskolen i Randers. Foto: Øxenholt Foto
 

- Det skete i morges, hvor han ankom i taxa til skolen. Som altid leger han lidt på legepladsen, inden han går ind. Han legede med den anden dreng, og så er de åbenbart gået ind i skoven. Vi finder så senere ud af, at den 11-årige pige også er gået med, siger hun til Ekstra Bladet.

Moderen var i sagens natur meget ked af, at hun ikke havde hørt fra sin søn i mere end fire timer.

Oust Mølleskolen ligger i udkanten af Randers tæt på Helsted.