Tre mænd buret inde for gruppevoldtægt

Tys-tys voldtægt i Aalborg - lukket retsmøde røbet ved en fejl

I en hidtil hemmeligholdt voldtægtssag i Aalborg er nu i alt tre mænd af uoplyst nationalitet anholdt og varetægtsfængslet. En 24-årig mand blev 7. marts varetægtsfængslet bag såkaldt dobbelt lukkede døre.

Og siden i formiddag har to mænd på 23 og 19 år siddet i et lukket grundlovsforhør i retten i Aalborg. De er begge blevet varetægtsfængslet og har begge kæret fængslingen. Det oplyser anklagemyndigheden i Aalborg her kort før kl. 15.

Alle tre formodede gerningsmænd er sigtet for voldtægt og anden kønslig omgang mod en 20 årig kvinde. Politiet ønsker ikke at oplyse nationalitet på nogen af de implicerede.

- Det holder vi foreløbig for os selv, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov til Ekstra Bladet.

Retsmøde røbet ved en fejl
Hidtil har politiet efterforsket sagen i dybeste hemmelighed, men ved middagstid i dag blev der ved en fejl sendt en meddelelse ud på Twitter om det igangværende retsmøde bag lukkede døre.

Sex-mishandlingen af den 20-årige kvinde fandt sted 18. februar på det tidligere hotel Park tæt ved Aalborg banegård. Stedet har de senere år fungeret som midlertidige boliger for flygtninge.

Hvorvidt offer og gerningsmænd kender hinanden og/eller har tilknytning til Park, er ikke oplyst. Der er heller ingen oplysninger om de nærmere omstændigheder ved forbrydelsen.

- Jeg kan bekræfte, at voldtægten er understøttet af retsmedicinske undersøgelser af kvinden, oplyser Anders Uhrskov.

De to seneste anholdelser i sagen fandt sted i går i Aalborg.

nationen De var seks om at voldtage 16-årig: Nu beder hun om seksdobbelt erstatning