Tre mænd fængslet for Field's skyderi

Nu er tre mænd varetægtsfængslet for deres relation til skyderiet i Field's i sidste uge

Her kan du se video fra stedet. Det er optaget den dag, skyderiet fandt sted. (Video: Linda Johansen og Kenneth Meyer)

Tre unge mænd er nu varetægtsfængslet i 25 dage efter denne uges skyderier i Field's, hvor en 17-årig blev skudt i ryggen og en 18-årig i en arm.

En mand er blevet tilbageholdt efter skyderiet i Field's. Et vidne fortalte, at denne mand bar skudsikker vest. Læserfoto 112 - 19. mar. 2015 - kl. 23:50 Skudoffer fra Field's sad fængslet for Aldi-røveri

De tre personer, der i sidste uge fik deres anholdelse opretholdt i forbindelse med skyderierne i Field's, er nu blevet varetægtsfængslet i 25 dage. De tre er sigtet for drabsforsøg.

Yderligere fem mænd er sigtet i sagen. De blev alle varetægtsfængslet torsdag i sidste uge.

Ifølge politiets teori, var skudepisoden i Field's banderelateret og startede med en anden skudepisode i Herlev, som fandt sted 11. marts, hvor en 21-årig blev skudt og livsfarligt kvæstet. Det var blandt andet broderen til den 21-årige, der var mødt op i Field's for angiveligt at tage hævn.

Den 21-årige blev skudt, da han sad bag rattet i bilen. Hans 25-årige storebror var med i bilen og er blandt de anholdte fra det formodede hævn-opgør i Field´s i går.  (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 19. mar. 2015 - kl. 15:28 Så sin bror blive skudt: Tog hævn i Field's

Flere øjenvidner så de to grupper støde sammen op mod skyderriet. Blandt andet Christian Schultz, som arbejder i sandwich-baren 'Retreat' på den midterste etage.

- De kom løbende hen imod os og stoppede få meter fra sandwichbaren, hvor jeg stod med to kunder. De råbte af hinanden, men holdt hele tiden en 'sikkerhedsafstand', fortalte han efter episoden til Ekstra Bladet.

- De svinede hinanden til og råbte noget i stil med: 'Vi mødes foran hovedindgangen, så knepper vi jer,' fortalte han.

Politiet leder stadig efter en niende person, som stadig er på fri fod.

- Vi har endnu ikke fundet den sidste person, der havde relation til skyderiet, siger vicepolitiinspektør Lau Thygesen.

En mand er blevet tilbageholdt efter skyderiet i Field's. Et vidne fortalte, at denne mand bar skudsikker vest. Læserfoto 112 - 19. mar. 2015 - kl. 13:52 Mistænkt sneg sig forbi politiets jernring om Field's

Artiklen opdateres...

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere