Tre personer dræbt ved togstation i London

Britisk politi blev mandag kaldt ud til fundet af tre personer, der blev fundet døde på skinnerne ved en togstation i den engelske hovedstad

Retsmedicinere er tilstede ved skinnerne, hvor de døde ligger. Video: AP

Mandag morgen fandt myndighederne i London tre omkomne personer, der muligvis er blevet ramt af et tog.

Klokken 8.30 dansk tid blev det britiske transportpoliti kaldt til Loughborough Junction, som er en togstation i det sydlige London. Her fandt de tre personer liggende på skinnerne. De tre blev efterfølgende erklæret døde på stedet.

Myndighederne er lige nu i gang med at identificere ofrene, ligesom man undersøger, hvorfor de tre omkomne befandt sig i området ved togskinnerne.

Den ledende efterforsker hos det britiske transportpoliti, Gary Richardson, fortæller til The Mirror, at politiet meget gerne vil tale med vidner, der kan have set noget i sagen:

- På nuværende tidspunkt efterforsker vi dødsfaldene som uforklarlige, men vi har sat gang i flere undersøgelser. Vi opfordrer alle, der var tæt på Loughborough Junction i morges om at kontakte politiet, hvis de har set noget, som de mener, kan være relevant for os.

- Mine tanker går til de tre personers familier.

Tog i den sydlige del af den engelske hovedstad vil være ramt af forsinkelser resten af dagen, oplyser myndighederne i samme ombæring.

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere