Tredje mand fængslet i sag om voldtægt i Hjørring

Tre mænd er blevet sigtet og varetægtsfængslet for en voldtægt af en 25-årig kvinde i Hjørring i weekenden.

Retten i Hjørring valgte at varetægtsfængsle en tredje mand, der sigtet for at voldtage en kvinde natten til søndag (Foto: Rene Schütze)
Retten i Hjørring valgte at varetægtsfængsle en tredje mand, der sigtet for at voldtage en kvinde natten til søndag (Foto: Rene Schütze)

En 27-årig mand er tirsdag blevet varetægtsfængslet indtil 20. november ved et grundlovsforhør i Retten i Hjørring.

Det oplyser politikommissær Peter Skovbak fra lokalpolitiet i Hjørring.

Manden er sammen med to andre mænd blevet sigtet for fuldbyrdet voldtægt. De to andre mænd, som er 21 og 27 år, blev varetægtsfængslet søndag. De blev også varetægtsfængslet indtil 20. november.

- Vi tror, vi har fat i de tre gerningsmænd, som det handler om. Vi regner ikke med, at der bliver flere anholdelser i sagen, siger Peter Skovbak.

Den tredje gerningsmand blev anholdt mandag ved middagstid.

Forbrydelsen skal være sket natten til søndag, hvor de tre mænd skal have voldtaget en 25-årig kvinde. Både kvinden og de tre sigtede mænd kommer fra Eritrea.

Voldtægten fandt ifølge politiet sted i et privat hjem. Anmeldelsen om voldtægten kom via et telefonopkald ved tretiden søndag morgen.

Det er sparsomt, hvad Peter Skovbak kan fortælle om sagen, da dørene har været lukket i grundlovsforhørene.

Politiet har tidligere ikke ønsket direkte at fortælle, om offeret kendte sine gerningsmænd. Men en vagtchef fra Nordjyllands Politi har tidligere sagt til Ritzau:

- Hvis man har samme nationalitet, kender man efter stor sandsynlighed hinanden eller har samme omgangskreds.

1 af 2 Retten i Hjørring valgte at varetægtsfængsle en tredje mand, der sigtet for at voldtage en kvinde natten til søndag (Foto: Michael Mottlau/Polfoto)
2 af 2 Retten i Hjørring valgte at varetægtsfængsle en tredje mand, der sigtet for at voldtage en kvinde natten til søndag (Foto: Rene Schütze)