Troede hun skulle giftes: Blev dræbt i ørkenen af kæresten

Den gravide 19-årige Erin Corwin var klar til at forlade sin mand for at blive gift med sin nye kæreste. Men kæresten havde helt andre planer

Erin Corwin blev dræbt, da kæresten ikke ville have, at offentligheden kendte til deres affære.
Foto: San Bernardino County Sheriff's Department
Erin Corwin blev dræbt, da kæresten ikke ville have, at offentligheden kendte til deres affære. Foto: San Bernardino County Sheriff's Department

19-årige Erin Corwin fra Californien i USA var gift med sin 21-årige high school-kæreste, men mindre end to år efter brylluppet faldt hun pladask for den gifte 24-årige Christopher Lee.

Efter kort tid fandt Erin Corwin ud af, at hun var gravid, og at barnet med stor sandsynlighed var Christopher Lee's. Erin Corwin var lykkelig over de gode nyheder, men kærlighedsbarnet stod til at ødelægge alt for Christopher Lee. Han frygtede nemlig, at han både ville miste sin kone og forholdet til deres seksårige datter.

Han besluttede sig for at forhindre, at Erin Corwin fik barnet. Han inviterede hende derfor på en tur i ørkenen, men turen blev knap så idyllisk, som Erin Corwin muligvis havde håbet.

Det skriver The Mirror.

Smidt i mineskakt
28. juni 2014 bildte Erin Corwin sin mand ind, at hun tog til Joshua Tree National Park, der lå tæt på parrets hjem. Til hendes veninder fortalte hun, at hun skulle mødes med Christopher Lee, og at hun håbede, at han ville fri til hende.

Men da Erin Corwin ikke kom hjem, meldte hendes mand hende savnet.

Flere redningshold og politihunde deltog i eftersøgningen, men det var først efter to måneder, at man kom på sporet af Erin Corwin. Liget blev fundet i en 40 meter dyb mineskakt, hvor det blev slået fast, at hun var blevet kvalt.

'Jeg følte et had'
Erin Corwins venner afslørede efterfølgende, at hun havde haft en affære, og Christopher Lee kom derfor i politiets søgelys. Selv nægtede han forholdet og understregede, at parret kun havde udvekslet et enkelt kys.

Christopher Lee frygtede, at affæren ville koste ham ægteskabet og retten til at se sin datter. Foto: San Bernardino County Sheriff's Department.
Christopher Lee frygtede, at affæren ville koste ham ægteskabet og retten til at se sin datter. Foto: San Bernardino County Sheriff's Department.

Politiet slog senere fast, at Christopher Lee var far til det ufødte barn, og han blev derfor anholdt og sigtet for drabet. Undersøgelser af hans computer viste samtidig, at han havde søgt på 'bedste måde at anbringe et lig efter et drab'.

I to år nægtede Christopher Lee hårdnakket, at han havde noget at gøre med mordet på Erin Corwin. Det var først i november 2016, at han erkendte sig skyldig.

- Jeg tog beslutningen om at dræbe hende. Jeg var kontrolleret af vrede. Det had, jeg følte den dag, er noget, jeg aldrig har lyst til at opleve igen, har Christopher Lee udtalt i retten ifølge The Mirror.

Erin Corwins mor sagde under retssagen, at hun var forfærdet over, at datteren blev dræbt af en, hun stolede blindt på.

- Den eneste ting, der forfølger mig, er, hvad Erin tænkte, da hun blev angrebet bagfra af en, hun stolede på. Jeg kan ikke forstå, at nogen mener, at mord er i orden, og hvordan man på den måde kan slippe for sine problemer, har Erin Corwins mor Lore Heavlin sagt ifølge The Mirror.

Juryen under retssagen mente, at Christopher Lee havde narret Erin Corwin i ørkenen for at slå hende ihjel, så han kunne holde deres affære hemmelig. Han blev derfor idømt livsstid.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere