Truede med skoleskyderi på dansk skole: Ung pige anholdt

En kvindelig studerende er blevet anholdt, efter hun tirsdag aften lagde et billede og en tekst på Instagram, hvor hun truede med, at hun måske ville blive den næste skoleskyder

Her anholder politiet den 17-årige. (Video: Byrd/Rasmus Tøtrup Jensen)

Ved du noget om sagen eller så du anholdelsen? Send os et tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

En alvorlig trussel på Instagram fik onsdag Sydsjællands og Lolland-Falsters politi til at rykke ud til Slagelse Gymnasium.

Det oplyser vagtchef Ove Christoffersen til Ekstra Bladet.

- Der er en 17-årige pige, som lagde et billede op i går aftes, hvor hun skrev, at hun måske ville blive den næste skoleskyder.

- Og hvordan skal man lige håndtere den slags trusler? Vi tog naturligvis vores forholdsregler og tog ud på skolen for at anholde hende, men det var aldrig tæt på at udvikle sig til et skyderi eller noget i den stil, siger Ove Christoffersen.

Vagtchefen understreger, at det hele foregik ganske udramatisk, og ingen har været i fare i forbindelse med anholdelsen.

- Vi er i gang med at undersøge, hvad der er op og ned i sagen. Lige nu taler vi med pigen, siger Ove Christoffersen til Ekstra Bladet.

Ifølge sn.dk har vidner på stedet fortalt dem, at der vakte stor opsigt på skolen, da pigen blev anholdt.

Ved du noget om sagen eller så du anholdelsen? Send os et tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.