Tumult og håndgemæng: Tre anholdt i afpresningssag

Konfrontation mellem to grupper på Københavns Vestegn. Tre personer er anholdt

En sag om afpresning på den københavnske vestegn førte onsdag aften til håndgemæng mellem to grupper, der stødte sammen ved Charlotteager i Hedehusene.

Tre personer er anholdt i forbindelse med episoden, der dog ikke var så dramatisk, som først rapporteret, oplyser Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

- Denne sag handler om, at en mand, der er meldt til politiet i en afpresningssag, mødtes med den forurettede og forsøgte at true ham til at trække anmeldelsen tilbage, siger vagtchef Lars Jørgensen.

Han forklarer, at både den politianmeldte mand og den forurettede havde medbragt ekstra opbakning til mødet, og det endte med en konfrontation mellem de to grupper.

- Gerningsmanden tager flugten, men bliver indhentet og tilbageholdt. Han bliver bundet, hvorefter den forurettede tilkalder politiet, siger vagtchef Lars Jørgensen til Ekstra Bladet.

Tidligere på aftenen forlød det, at op mod 70 personer var stødt sammen i Hedehusene, og at en person var blevet stukket med kniv.

Men ingen af delene er korrekt, understreger vagtchefen.

- Der blev aldrig stukket med kniv, men en person blev i forbindelse med tumulten slået med en genstand, der giver et sår i skulderen, siger han.

De tre anholdte er sigtet i forbindelse med afpresningssagen og vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

Vagtchef Lars Jørgensen bekræfter, at flere af de involverede har banderelationer.

Ved du noget om sagen? Send en sms til Ekstra Bladet til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere