TV: 13 fodboldbøller anholdt efter kamp

Politiet mener, at dagens kamp mellem Brøndby og FCK gik som planlagt. Alligevel blev en del anholdt. Se blandt andet denne episode, hvor politiet måtte give en fan håndjern på

Her ses en Brøndby-tilhænger i håndjern. Ifølge vidner blev han dog løsladt kort tid efter

- Overordnet er dagen gået efter planen. Det må vi sige. Den plan, vi havde lagt, blev fulgt til punkt og prikke. Der er ikke noget, der har overrasket os på dagen.

Sådan lyder meldingen fra Henrik Blandebjerg, vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, efter dagens fodboldbrag, hvor det for 16. gang i træk ikke lykkedes Brøndby at vinde over løverne i Parken.

- Det har været forholdsvist stille og roligt. Vi har 13 anholdte efter søndagens kamp og ingen alvorligt tilskadekomne. Så det er bestemt gået, som vi gerne ville have det til, lyder vurderingen fra Henrik Blandebjerg, der inden kampstart fortalte Ekstra Bladet, at to var blevet anholdt for at kaste fyrværkeri efter politiet.

- Vi har endnu ikke overblik over de anholdtes tilhørsforhold, men vi ved, at fem-seks af de anholdte var Brøndby-folk, mens fire FCK-fans blev administrativt anholdt, fordi vi kunne dokumentere, at vi før har taget dem i forbindelse med ballade ved fodboldkampe. En enkelt blev anholdt, fordi han havde pyroteknik på sig, mens vi også tog nogen i forbindelse med et slagsmål. Så vi er faktisk nede i småtingsafdelingen, fortæller vicepolitiinspektøren, der ikke vil oplyse, hvor meget mandskab der blev benyttet i forbindelse med højrisikokampen.

I klippet herunder var Brøndby-tilhængere på vej til søndagens kamp i Parken på Østerbro i København (video: Local Eyes). Se mere video på localeyes.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere