TV: Grufuld opdagelse: Jeg blev gruppevoldtaget

Politiet i Florida har anholdt to mænd efter video med gruppevoldtægt er dukket op

Politiet har offentliggjort denne video, der viser, at det vrimlede med mennesker tæt på voldtægten, men ingen greb ind. (Video: Bay County Sheriff's office)

En ung kvinde fik sit livs chok, da hun så en nyhedsudsendelse i tv, der viste klip fra en videofilmet gruppevoldtægt på en strand i Florida.

Ansigtet på offeret kunne ikke ses i videoklippet, men den unge kvinde kunne genkende sine egne tatoveringer. En frygtelig sandhed gik op for hende:

Hun var blevet bedøvet med piller og ved højlys dag voldtaget på skift af flere mænd på en menneskefyldt strand.

Politiets har nu anholdt to mænd og sigtet dem for voldtægt af den unge kvinde, der var taget til Florida for at holde forårsferie sammen med tusinder af festglade studerende.

Politichef i Bay County, Frank McKeithen, siger, at det ikke er første gang, at druk, narko og flere dages festligheder er resulteret i voldtægt.

Alligevel er han rystet over det filmede overfald, som blev udført af fire mænd, rapporterer CNN.

- Der er hundreder - hundreder - af mennesker samlet på stranden. De kigger, ser og hører, hvad der sker, siger Frank McKeithen på et pressemøde og tilføjer.

- Og alligevel er vores samfund og ungdomskultur nået til et punkt, hvor dette er acceptabelt. Jeg kan forsikre jer om, at det ikke er acceptabelt i Bay County.

Politichef i Bay County, Frank McKeithen. (Foto: AP)
Politichef i Bay County, Frank McKeithen. (Foto: AP)

De to anholdte Ryan Calhoun og Delonte Martistee. (Foto: AP)
De to anholdte Ryan Calhoun og Delonte Martistee. (Foto: AP)
 

Stranden, hvor gruppevoldtægten fandt sted af en ung pige, der var bedøvet af piller. (Foto:AP)
Stranden, hvor gruppevoldtægten fandt sted af en ung pige, der var bedøvet af piller. (Foto:AP)
 

Politichefen oplyser, at en tredje mand i videoen er identificeret og efterlyses, mens en fjerde mistænkt endnu ikke er identificeret.

Politiet har afhørt adskillige øjenvidner til gruppevoldtægten og kan fastslå, at forbrydelsen fandt sted på et tidspunkt mellem 10. til 12. marts, hvor omkring 100.000 studerende havde slået sig ned i Panama City.

De to anholdte, Ryan Calhoun og Delonte Martistee, er studerende på Troy Universitet i Alabama, hvor de begge er håbefulde sportsudøvere.

Det var politiet i Troy, der fandt voldtægtsvideoen i forbindelse med en anden efterforskning.

Videoen blev efterfølgende overdraget til politiet i Florida, som valgte at offentliggøre den for at få offentlighedens hjælp med at identificere offer, gerningsmænd og øjenvidner.

- Det er en af de mest modbydelige, frastødende, kvalmende episoder, som jeg har set i Panama City i år, og det er ikke et isoleret tilfælde, siger politichef McKeithen.

- Det er ikke den første video, vi er kommet i besiddelse af, som viser et overgreb. Det er ikke den anden eller den tredje video. Vi har fået fat i adskillige videoklip, som viser forskellige former for overgreb, siger han på pressemødet.

1 af 2 Stranden, hvor gruppevoldtægten fandt sted af en ung pige, der var bedøvet af piller. (Foto:AP)
2 af 2 De anholdte Ryan Calhoun (th.) og Delonte Martistee. (Foto: AP)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere