Tv-hold jagter Interpol eftersøgt i Mexico

Tv-hold jagter Mogens Amdi Petersen der har været på flugt fra politiet siden 2002

Siden 1979 har Mogens Amdi Petersen levet under jorden. Han er efterlyst via Interpol siden 2002, og kendt som stifteren af det berygtede Tvind-imperium der blev grundlagt i 1970.

Han er sammen med fire andre Tvind-ledere efterlyst for grov skattesvig og underslæb i millionklassen. På trods af at politiet har ledt efter ham i mere end 13 år, er det endnu ikke lykkes at finde og anholde ham.

I Kanal 5 programserien 'Eftersøgt' leder den tidligere politimand Kristian Bech efter kriminelle, der er eftersøgt af det danske politi via Interpol. I programmet der sendes onsdag kl. 21.00, går jagten ind på den nu 76-årige Mogens Amdi Petersen.

Mogens Amdi Petersen blev sidst set i 2001 i Miami og derfor starter Kristian Bech sin eftersøgning i den amerikanske badeby. Her opsøger han en Tvind-ekspert, der har dedikeret sit liv, til at overvåge Tvind-imperiet og deres kriminelle arbejde.

Tvind-eksperten sender Kristian Bech videre til Mexico og Tvinds nuværende hovedkontor - et kæmpe byggeri på den mexicanske halvø Baja California. Hovedkontoret ligger langt fra storbyen og med 30 kilometer til nærmeste landsby, og her fortsætter Kristian Bech jagten på Mogens Amdi Petersen.

Om det lykkes Kristian Bech at finde frem til den ældre storsvindler, kan du se i aften kl. 21.00 på Kanal 5.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3