TV: Se hvor voldsom bådbrand var - meterhøje flammer

Tre børn blev natten til lørdag reddet ud af en brændende båd i Middelfart Lystbådehavn

Se voldsom var branden. (Foto: Localeyes)

To piger og en dreng blev i sidste øjeblik reddet ud af to brændende både i havnen i Middelfart lørdag nat.

Se mere video på localeyes.dk

I båden, hvor branden begyndte, lå to piger og en dreng i alderen 9-11 år og sov. De to er bror og søster.

Og det var ved at gå grueligt galt for flammerne var tre-fire meter høje, viser en video, som Localeyes er kommet i besiddelse af.

Branden startede på en motorbåd spredte sig til nabobåden.

- Der var en kvinde, der råbte: Det brænder. Der er en tank med 400 liter brændstof, der kan eksplodere, siger Solveig Baagø, som kun havde tre både imellem sig og de to brændene både, til fyens.dk

Se også: Forældre redder tre børn ud af flammehav på lystbåd

Forældrene til børnene sad to både derfra, efter hele selskabet tidligere på aften havde spist på en restaurant på havnen. De blev dog hurtigt opmærksomme på røgudviklingen og skyndte sig hen til båden med de tre børn.

Børnenes far har forklaret politiet, hvordan han ikke kunne vække sin datter, som han var nødt til at stikke en lussing og nærmest kaste op på bådens dæk, mens han fik de andre to andre børn med ud af flammehavet.

- Blandt andet fordi den ene pige er svær at vække, er der en mistanke om, at børnene kan være røgforgiftede, men ambulancen kan køre fra havnen uden at tage nogen af dem med, har Kim Munksgaard, vagtchef hos Fyens Politi, tidligere på dagen sagt til Ekstra Bladet.

Så store er skaderne. (Foto: Thomas Graversen)

Ifølge politiet har de to både en værdi af henholdvis en million og 700.000 kroner. Udover blev to andre både skadet ved branden.

Kun spidserne af to lystbåde stikker op af vandet på Havnen i Middelfart efter en voldsom brand i nat. (Foto: Thomas Graversen) 112 - 8. aug. 2015 - kl. 09:19 Børn reddet ud af flammehav: Så store er skaderne