TV: Se politiet slå døren ind hos menneskehandlere

I tv-klippet ser man, hvordan politiet bryder døren ind på en af de 62 steder, de har slået til i dag

I løbet af formiddagen har politiet slået til mod 62 adresser forskellige steder på Sjælland i en større aktion mod menneskehandel og organiseret økonomisk kriminalitet. I TV-klippet sparker politifolkene døren ind til en adresse i Korsør, og her bliver 11 personer anholdt og sigtet for menneskehandel, bedrageri og dokumentfalsk. 

De anholdte ligner østeuropæere, og Ekstra Bladets journalist på stedet fortæller, at huset ligner et tilholdssted for omrejsende kriminelle. Det flyder med smøger fra Schweiz, tyske kaffe-billetter, euro og engelske kvitteringer.

112 95 anholdt i politiaktion mod menneskehandel

Over alt på Sjælland er 60 mennesker indtil videre anholdt, og her er ti mistænkt for menneskehandel, dokumentfalsk og bedrageri. De resterende 50 er i første omgang mistænkt for bedrageri. Det er politiets opfattelse at de fleste af disse personer er blevet udnyttet og deres identitet misbrugt til strafbare handlinger. Disse personer vil som udgangspunkt ikke blive begæret varetægtsfængslet.

De anholdte er fortrinsvis rumænske statsborgere, men der er også en mand af syrisk oprindelse, en dansk advokat og en dansk revisor blandt de anholdte.