TV: Vild metode: Sådan kan man også begå et indbrud

Via en noget speciel teknik er det lykkes en britisk mand at begå hele otte indbrud uden at blive fanget af myndighederne. Se hans sjove teknik her

Den 47-årige brite Leigh Cassidy troede helt sikkert, at han havde fundet den gyldne metode til at begå indbrud uden at blive afsløret.

Han huserede i en periode i Manchester og lykkedes med sin vilde teknik hele otte gange, indtil politiet satte en stopper for ham.

Cassidy er nu blevet idømt fire og et halvt års fængsel for indbruddene. Indbruddene foregik især på pub'er, hvor han stjal penge fra spillemaskinerne ved at krybe rundt på sin helt egen måde.

På videoen kan man se, hvordan Cassidy 'ormer' sig afsted for at komme frem til sit 'bytte' - spillemaskinerne. Den vilde teknik lavede han for at undgå at starte alarmerne de pågældende steder.

Grundet sin krybende metode har han nu fået kaldenavnet 'orme-tyven'.

Adele Coulter var med til at afsløre orme-tyven.

- Når han var færdig med røveriet, krøb han tilbage til, hvor han brød ind, hvorefter han flygtede, siger Adele Coulter.

- Nogle gange aktiverede han alarmen, men så nåede han at flygte, siger Coulter.

Politiet modtog dog anmeldelse om et af Cassidys indbrud, og derfra kunne de sætte ham i forbindelse med yderligere syv indbrud begået med samme teknik.

Onsdag fik 'orme-tyven' sin fængselsdom.

Se hans vilde teknik i klippet ovenfor.