Tysk rocker lokket i sexfælde og brutalt overfaldet

HA-støtter i Hamburg anholdt for knivstik mod rival i kolonihavehus i Hamburg

Det var et medlem af rockerklubben Mongols, der blev overfaldet og knivstukket i kolonihavehuset. (Foto: Mathias Braun/Action Press/All over press)
Det var et medlem af rockerklubben Mongols, der blev overfaldet og knivstukket i kolonihavehuset. (Foto: Mathias Braun/Action Press/All over press)

Forrige mandag slap han fra et skyderi med overfladiske skrammer, men lørdag blev den 26-årige rocker livsfarligt kvæstet efter, at han tilsyneladende var blevet lokket i en sexfælde.

For tiden er der spændinger mellem rockerklubberne Hell Angels og Mongols i Hamburg, hvor der indtil videre har været flere sammenstød samt et enkelt skyderi.

I begyndelsen af december fik den lokale mongolspræsident, Erkan Uzun, frarøvet sin rockervest under et overfald i hjemmet.

Se også: Tysk rockerboss ydmyget - transvestit bærer hans vest på youtube

Efterfølgende blev en transvestit på Reeperbahn i Red Light-kvarteret Sct. Pauli iklædt vesten og filmet på Youtube, mens transvestitten kvidrede 'jeg elsker pik'.

Skud ved restaurant
Den forsmåede rockerboss stod efterfølgende frem - ligeledes på Youtube - hvor han beskrev HA-tilknyttede personer som værende dem, der stod bag overfaldet.

Episoden er blot en af flere i et spirende konfliktforløb mellem Hells Angels og så de nye fra Mongols, der åbnede en afdeling i Hamburg i 2014.

Forrige mandag blev en flok Mongols-rockere beskudt, mens de spiste på en restaurant på Reeperbahn.

Det har aviserne Bild og Hamburger Morgenpost beskrevet.

Blandt dem den 26-årige Hidi G. Og Hamburger Morgenpost skriver nu, hvordan den 26-årige blev overfaldet lørdag i et kolonihavehus i bydelen Horn i udkanten af den nordtyske storby.

Lejligheder stormet
Avisen beskriver, hvordan rockeren forud for overfaldet havde aftalt stævnemøde med to unge kvinder i kolonihavehuset.

Men da han med hede forventninger ankom til adressen blev han i stedet mødt af fire maskerede mænd, der overfaldt ham.

Målrettet blev han gentagne gange stukket i benene med kniv. Efterfølgende fik den 26-åriges ansigt også en tur med knivene.

Til sidst blev han slæbt ud i en bil og fragtet til et nærliggende sygehus og læsset af.

Ved synet af den svært tilskadekomne mand alarmerede sygehuspersonalet politiet, der straks satte en eftersøgning i gang.

Kort efter blev to mænd anholdt.

Senere samme dag - omkring kl. 22 - stormede svært bevæbnet politi flere lejligheder rundt om i Hamburg, hvor yderligere fem mænd blev anholdt.

I følge oplysninger til Hamburger Morgenpost er alle de anholdte mænd supportere i Hells Angels.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere