Udvist i sag om grov vold

28-årig rumæner atter udvist fra Danmark - denne gang i sag om vold mod kæreste

En 28-årig rumæner skal et år i fængsel og herefter udvises af Danmark efter at være blevet kendt skyldig i grov vold mod sin daværende kæreste. Episoden skete natten til den 5. december 2016, hvor den nu dømte 28-årige rumæner opholdt sig i en hytte i Helsingør med sin kæreste.

Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

En uoverensstemmelse mellem dem førte til, at den 28-årige slog og sparkede kvinden adskillige gange i hovedet og på kroppen, ligesom han tog halsgreb og anbragte en pude over kvindens ansigt, lyder det endvidere.

Den 28-årige holdt puden fast over kvindens ansigt, så hun ikke kunne trække vejret, og gav først slip på puden, da kvinden ”spillede død” og ikke længere gjorde modstand. Kvinden fik flere tandskader, et muligt ribbensbrud og en punkteret lunge, ligesom hun måtte syes ved læberne.

Under voldsepisoden truede den 28-årige kvinden ved at sige 'Do you want to die' - på dansk 'vil du gerne dø'.

Den 28-årige var tidligere udvist af Danmark med indrejseforbud i seks år. Han vil blive udvist igen og har fået indrejseforbud. Han var varetægtsfængslet under sagen og blev fængslet efter dom.

- Jeg er meget tilfreds med, at retten fandt den tiltalte skyldig og var enig i anklagemyndighedens vurdering af, at der var tale om grov vold og trusler. Den forurettede havde flere og alvorlige skader, udtaler anklagerfuldmægtig Anne-Mette Wedell Seerup fra Nordsjællands Politi.

Den tiltalte tog betænkningstid med hensyn til at anke dommen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere