Uheld på motorvej midt i myldretiden: Skaber lang kø

Der er lige nu tæt trafik mellem Køge Bugt- og Amagermotorvejen efter et uheld

Torsdag morgen er der udfordringer i morgentrafikken efter et færdselsuheld ved sammenfletningen mellem Køge Bugt- og Amagermotorvejen.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med uheldet, men hændelsen skaber en del trafik i øjeblikket.

- Vi fik en anmeldelse klokken 8.35 om, at to biler er stødt sammen. Der er ingen meldinger om, at personer skulle være kommet til skade. De implicerede har selv kunnet stige ud af bilen, siger Søren Enemark, der er vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, til Ekstra Bladet og fortsætter.

- Ethvert uheld, der sker klokken 8.30, skaber trafik, for det er lige i myldretiden. Så uheldet påvirker trafikken, og man kan forvente en del kø, indtil vi er færdige med at arbejde på stedet, lyder det fra vagtchefen.

Politiet kan endnu ikke sige mere om, hvad der ligger til grund for uheldet, eller hvor længe de regner med at arbejde på stedet.

Trafikken bliver lige nu ledt ud i nødsporet, men uheldet skaber massiv kø. Politiet opfordrer derfor til, at man finder en alternativ rute.

Vejdirektoratet oplyser, at de tidligst regner med, at vejen er genåbnet klokken 09.30.

Klokken 09.30 oplyser Københavns Vestegns Politi, at de nu er færdige med arbejdet på stedet, og at alle vognbaner er farbare igen.

Ekstra Bladet følger sagen...

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere