Uheld på stribe på motorveje: Politiet advarer mod glatte veje

Koldt og vådt vejr giver glatte veje torsdag eftermiddag. Flere biler har allerede været involveret i uheld

Flere steder i landet er der ved at blive saltet, men derfor skal man stadig passe på. Her sne over Københavns vestegn. Video: Local Eyes

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Ifølge Vejdirektoratet skal trafikanter over hele landet indstille sig på glatte veje på grund af de lave temperaturer torsdag aften. Specielt det sydøstlige Sjælland og omkring Vejle-området i Jylland skal man være opmærksom, hvis man begiver sig ud på vejene.

Her lyder meldingen nemlig, at der er sne- og isglatte veje. Flere steder i landet er der ved at blive saltet, men derfor skal man stadig passe på.

Flere uheld

De glatte veje har givet anledning til flere trafikuheld over hele landet torsdag eftermiddag.

Blandt andet har der været tre uheld på Esbjergmotorvejen, et på Sydmotorvejen, et ved Lille Skælved, et syd for Ringsted.

Det får Vejdirektoratet og flere politikredse til at advare mod glat føre.

Se mere video på localeyes.dk

- Det ser ud til, at der ligger en del vådt i form af slud eller hvad det nu er, og så forlyder det, at det er glat, lyder det fra Vejdirektoratet, mens politiet siger det i skarpere vendinger:

- Man kan slå andre ihjel, når der er glat. Man skal sætte farten ned og holde afstand, lyder det fra vagtchef Henrik Olesen fra Midt- og Vestsjællands Politi.