Uheld spærrer spor på flere motorveje

Et uheld er skyld i, at en vognbane fredag morgen er spærret i nordgående retning på den sønderjyske motorvej. Et spor er også spærret på Holbækmotorvejen

Syd- og Sønderjyllands Politi har fredag morgen været tilkaldt til et uheld på den sønderjyske motorvej ved Kliplev mellem afkørsel 72 og 74.

Der skulle ikke være sket nogen personskade ved uheldet, men oprydningsarbejdet er fortsat i gang, og derfor er det ene spor spærret i nordgående retning.

Det oplyser politiet på Twitter.

Vejdirektoratet skriver, at oprydningsarbejdet først forventes færdigt klokken 7.30. Derfor vil kun et sport være farbart fra morgenstunden. Man skal derfor forvente kødannelse på op til 30 minutter, skriver Vejdirektoratet.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Uheld på Holbækmotorvejen
Samtidigt oplyser Vejdirektoratet også, at der er sket et uheld på Holbækmotorvejen fra København i retning mod Roskilde. Det betyder, at overhalingssporet er spærret.

Politi og redningsmandskab er på stedet. Oprydningsarbejdet forventes først overstået klokken 7.40.

- Det er ikke voldsomt. Vi har spærret en vognbane, fordi en lastbil og en personbil er kørt sammen, da den ene skulle flette ind på motorvejen. Der er ikke sket noget ingen Personskade, fortæller Henrik Andreasen, der er vagtchef ved Vestegnens Politi.