Uheldig blotter snuppet - Lavede helikopteren foran politiet

En 62-årig esbjergenser blev taget af politiet med bukserne nede efter at have blottet sig over for tre 12-årige og en 18-årig pige

Modelfoto (Foto: Finn Frandsen)
Modelfoto (Foto: Finn Frandsen)

En 62-årig mand fra Esbjerg sidder lige nu i politiets varetægt med særdeles røde øre.

Det sker efter at han bogstavelig talt blev taget af politiet med bukserne nede, da han blottede sig i klitterne ved Vejer Strand i Vestjylland.

Det fortæller vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til Ekstra Bladet.

Kort tid forinden havde manden blottet sig over for tre 12-årige børn samt en ung 18-årig kvinde.

Politiet kom på sporet af den 62-årige kort før klokken 15.30, da de var i færd med at patruljere i det naturskønne område Vejer Strand.

- En hundepatrulje ligger og kører patrulje i området, da de bliver prajet ind til siden af en gruppe af 12-årige børn. De fortæller, at de har været udsat for en blotter i klitterne i området kort tid forinden og peger politiet i den rigtige retning, siger vagtchefen.

Kort efter spottede betjentene den 62-årige i klitterne, der stod og svingede sit lem i en cirkulære bevægelse for at lave den såkaldte 'helikopter'.

- Manden laver helikopteren overfor en betjent indtil han opdager, det er en betjent, han står overfor. Da det går op for ham, forsøger han at tage flugten, men han kommer ikke langt, da han har bukserne nede omkring knæene, forklarer vagtchefen.

Manden blev uden større dramatik anholdt og kørt til stationen i Esbjerg, hvor han formentlig vil blive sigtet for blufærdighedskrænkelse.

- Jeg kan ikke mindes vi har taget sådan en på ferskgerning før, så han har været ret uheldig, hvis man kan sige det sådan, forklarer vagtchefen der samtidig understreger, at intet tyder på han har rørt ved nogle af de forurettede.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at betjentene havde lidt svært ved at sende meldingen om den penis svingende mand tilbage til stationen, siger Erik Lindholdt.