Uhyggelige optagelser: Her falder Genova-broen sammen

Italiens politi har netop offentliggjort overvågningsmateriale fra de skæbnesvangre sekunder, hvor motorvejsbroen i Genova falder sammen

Se de uhyggelige optagelser her (Video: Uardia di Finanza)

Tirsdag 14. august styrtede mere end 30 biler og lastbiler til jorden fra 45 meters højde i Genova. 43 mennesker mistede livet.

Det lokale politi har nu offentliggjort overvågningsvideo, som viser et område under broen,hvor ulykken fandt sted. Siden katastrofen er flere øjenvidner stået frem og har fortalt, hvordan de overlevede.

Davide Capello overlevede på mirakuløs vis det tragiske brostyrt i Genova tirsdag. Foto. All Over Press/Ritzau Scanpix/Gramma Intl. fodbold - 15. aug. 2018 - kl. 11:09 Fodboldspiller i uhyggeligt bro-kollaps: Bilen faldt 30 meter gennem luften

Årsagen til kollapset er stadig ikke slået fast, men den italienske transportminister Danilo Toninelli har på Facebook langet ud efter det private italienske vejselskab Autostrade per L'Italia, der er ansvarlige for vedligehold af broen.

- Hvis der er nogle, som er ansvarlige, skal de komme til at betale, uddyber transportministeren til nyhedkanalen Sky TG24.

112 - 15. aug. 2018 - kl. 18:46 Billedet alle taler om: - Jeg så vejen kollapse

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere