Ulykke: Her kørte varevogn op i Falck-bil

En varevogn kørte tidligere i dag op i en falck-bil på motorvejen ved Slagelse

En varevogn kørte i formiddags ind i en Falck-vogn på motorvejen ved Slagelse. (Foto: René Lind)
En varevogn kørte i formiddags ind i en Falck-vogn på motorvejen ved Slagelse. (Foto: René Lind)

Politiet modtog klokken 10.26 i formiddags en anmeldelse om en varevogn, der var kørt op i bagenden på en lastbil på motorvejen øst for Slagelse. To personer i varevognen blev fastklemt og måtte efterfølgende frigøres.

- Efter de blev frigjort, blev de fragtet til henholdsvis Odense Hosipital og Rigshospitalet med helikopter for at blive undersøgt. Men de skulle umiddelbart ikke være kommet alvorligt til skade, fortæller vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Men der er jo altid risiko for indre kvæstelser, og det ved vi overhovedet ikke noget om endnu, fortæller vagtchefen.

En fotograf på stedet fortæller Ekstra Bladet, at det drejer sig om en Falck-vogn, der skulle samle en bil op, der holdt stille i rabatten med en defekt udstødning. Da føreren af Falck-vognen sætter farten ned for at holde ind til siden, kørte varevognen op i bagenden på den.

Falcks pressemedarbejder fortæller Ekstra Bladet, at føreren af Falck-bilen ikke har lidt fysisk overlast, men at han er taget en tur forbi hospitalet for en sikkerheds skyld.

Flere timer efter ulykken var politiet stadig i gang med at rydde op på ulykkesstedet, oplyser Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.