Ung kvinde i voldsom ulykke: Femårig dræbt

En kun fem-årig pige er i nat afgået ved døden, efter hun i aftes blev påkørt af en 21-årig kvinde

(Video: LocalEyes)

En fem-årig har natten til mandag mistet livet efter hun søndag aften ved 19-tiden blev påkørt af en bil på hovedvejen gennem Bredal, der ligger mellem Hedensted og Vejle.

Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi Jesper Duus til Ekstra Bladet.

En lille piger er blevet påkørt i Bredal ved Vejle. (Foto: Leif Richter) 112 - 23. aug. 2015 - kl. 21:32 Lille pige alvorligt kvæstet i bilulykke

- Pigen er i løbet af natten afgået ved døden, siger han.

Den fem-årige pige kom kørende på sin cykel på Horsensvej ved Bredal, da hun af ukendte årsager pludseligt svingede ud på kørebanen, hvor hun blev ramt af en kun 21-årig kvindelig bilist fra lokalområdet.

En lille piger er blevet påkørt i Bredal ved Vejle. (Foto: Leif Richter) 112 - 23. aug. 2015 - kl. 21:32 Lille pige alvorligt kvæstet i bilulykke

- Der var intet alkohol indblandet i ulykken og heller ikke noget, der umiddelbart indikerer, at kvinden har kørt for stærkt. Det er dog endnu for tidligt at sige med sikkerhed og vi afventer derfor de tekniske undersøgelse fra vores bilinspektører der tidligere søndag arbejdede på stedet, siger vagtchefen.

Den fem-årige var ved ulykkes tidspunktet alene på vejen og blev umiddelbart efter ulykken overført til Odense Universitetshospital, hvor hun altså i nat afgik ved døden.

1 af 3 (Foto: Leif Richter)
2 af 3 (Foto: LEIF RICHTER)
3 af 3 En lille piger er blevet påkørt i Bredal ved Vejle. (Foto: Leif Richter)