Ung mand alvorligt kvæstet: Slæbt 100 meter under lastbil

En ung mand er onsdag morgen blevet alvorligt kvæstet, da han overså sin vigepligt. Manden kørte direkte ud i en lastbil og blev slæbt cirka 100 meter hen ad vejen

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En ung mand kæmper lige nu for sit liv efter et alvorligt uheld i krydset mellem Hobro Landevej og Vorningvej nær Vorning mellem Randers og Hobro.

Det fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi får en anmeldelse om, at en personbil har været involveret i et uheld. Det viser sig, at vedkommende ikke har overholdt sin vigepligt og er kørt direkte ud i lastbilen.

Efterfølgende er bilen kommet i klemme under traileren, og den er blevet slæbt cirka 100 meter hen ad vejen. Det skyldes formentlig, at lastbilen var i fart, da sammenstødet skete, siger Carsten Henriksen til Ekstra Bladet.

Ulykken skete klokken 07.09, og den unge mand er efterfølgende blevet kørt på hospitalet med alvorlige kvæstelser. Ifølge vagtchefen er han i live, men lægerne kæmper lige nu med skaderne.

Vejen var efterfølgende spærret i forbindelse med ulykken, ligesom en bilinspektør skal undersøge de involverede køretøjer

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)