Ung mand død efter ulykke

Lørdag aften blev en 20-årig mandlig cyklist kørt ned af en 21-årig kvindelig bilist. Han er nu afgået ved døden, efter han pådrog sig en alvorlig hovedskade

Ulykken skete kort efter klokken 20 i krydset mellem Søren Frichs Vej og Viby Ringvej i det vestlige Aarhus. Video: Local Eyes

En 20-årig mand fra Aarhus er afgået ved døden, efter han lørdag aften var involveret i en færdselsulykke ved krydset Viby Ringvej/Søren Frichs Vej i Åbyhøj.

Den 20-årige mand afgik ved døden natten til mandag efter de alvorlige kvæstelser, han pådrog sig efter ulykken, hvor han blev kørt ned af en 21-årig kvindelig bilist.

Hun kom kørende i nordlig retning i krydset, da hun ramte den mandlige cyklist, der kom kørende mod vest.

Den kvindelige bilist kom ikke til skade under ulykken, men hun blev kørt på skadestuen i Skejby, hvor hun blev undersøgt. Hun er også blevet afhørt af Østjyllands Politi.

Se mere video på localeyes.dk

Søndag oplyste vagthavende ved Østjyllands Politi Flemming Lau til Ekstra Bladet, at en af de to involverede i færdselsulykken måtte have kørt over for rødt, da uheldet fandt sted.

- Der er tale om et lysreguleret kryds, så en af dem er kørt over for rødt, men hvem det er, har vi endnu ikke fuld klarhed over, sagde Flemming Lau og tilføjer, at politiet har været ude og undersøge ulykkesstedet og tale med vidner.

- Begge parter er også rutinemæssigt blevet testet for, om de havde alkohol i blodet, men intet tyder på, at det har været en faktor, forklarede Flemming Lau.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere