Ung mand fik tæsk: Sagde nej til et lift

Den forurettede fik blandt andet skader i sit ansigt

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En 26-årig mand blev overfaldet i centrum af Aarhus søndag omkring midnatstid.

Han var på vej hjem fra en fest og gik på Mejlgade, da tre mænd i en mørk BMW stationscar kom kørende ad Rosengade. De har ifølge den 26-åriges forklaring spurgt, om han ville have et lift, hvilket han afviste, skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Føreren rullede vinduet ned, stak armen ud og sprøjtede den unge mand i ansigtet med spraymaling. Han fortsatte med at gå, men gerningsmændene var tilsyneladende ikke færdige med at genere ham.

En person kom bagfra og tog fat i den 26-åriges hår og hev ham ned på fortovet. Så kom en anden mand og sparkede ham i ansigtet og i brystet.

Efter han var blevet sparket og slået, satte de tre mænd sig ind i deres bil og flygtede med høj fart.

Den 26-årige blev bragt til et hospital.

- Han har det efter omstændighederne okay, men har fået nogle skader i ansigtet, efter hans ansigt landede på asfalten og efter han er blevet sparket i ansigtet, Janni Lundager, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Politiet vil ikke uddybe nærmere, hvor de er i efterforskningen af sagen, men de beder om hjælp fra vidner, og de efterlyser tre gerningsmænd. Læs signalementet på de tre mænd i Østjyllands døgnrapport.

- Vi vil gerne høre fra vidner, der har set bilen. Det er jo sket centralt i Aarhus, så det kan jo være, der er nogen, der har set noget, siger Janni Lundager.

Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.