Ung mand stukket ned med kniv

Manden er ikke i livsfare, oplyser Københavns politi

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

En 25-årig mand var mandag aften på vej til Valby Station i København, da han tilsyneladende helt umotiveret blev stukket i låret med en kniv.

- Han har været henne på Spinderiet for at besøge sin kæreste og er på vej til Valby Station, da nogen bag ham råber ham an, fortæller Sajjad Haider, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ritzau.

Da han vender sig om, ser han tre-fire unge mænd, der kommer hen imod ham.

- De stikker ham med en kniv. Han skubber dem væk og løber tilbage mod Spinderiet, mens de forsvinder i retning mod Valby Station, siger efterforskningslederen.

Den 25-årige har ikke kunnet give politiet nogen forklaring på, hvorfor han skulle overfaldes og stikkes med kniven. Han har været på skadestuen og er blevet syet i låret, men er uden for livsfare.

Politiet fik anmeldelsen om overfaldet klokken 19.20. Offeret har ikke kunnet give noget signalement af overfaldsmændene bortset fra, at de havde indvandrerbaggrund.

- Så vi vil meget gerne høre fra folk, som måtte have bemærket gruppen i området omkring Rughavevej og Mellemtoften omkring det tidspunkt mandag aften, siger Sajjad Haider.

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere