Ung mand tævet med til salg-skilt efter konflikt i bus

En 18-årig mand blev mandag aften tævet med et til salg-skilt og en softgun, efter en konflikt der var opstået i en rutebus

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Det startede med dårlig stemning i bussen, men udviklede sig langt mere alvorligt mandag aften på Haslevej i Åbyhøj.

Det oplyser Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Ifølge den 18-årige mands forklaring mødte han sine to overfaldsmænd i bussen, da de sad over for hinanden, og der opstod hurtig dårlig stemning.

- Den ene satte sit ene ben imellem den 18-åriges ben. Da den 18-årige bad ham om at flytte det, blev manden og hans ven aggressive, og der opstod "dårlig stemning". De to mænd begyndte at skyde små papirklumper efter den 18-årige, der gjorde det samme tilbage. Efter lidt mundhuggeri stod den 18-årige af ved sit hjem, skriver politiet.

Men her stopper konflikten ikke. Ifølge politiet vælger de to mænd af gå efter den 18-årige mand, og så går det helt galt.

- Her slog de den 18-årige i baghovedet med skæftet på en softgun og tog et til-salg skilt, der stod i nærheden, og slog ham med. De to mænd stak af, og en ældre dame kom ud fra sit hus og hjalp den 18-årige hjem, skriver politiet.

Heldigvis skete der ikke noget alvorligt med den 18-årige mand, der efter overfaldet fik lidt hudafskrabninger på maven ognogle flænger i hovedet, der skulle sys.

Politiet har fortsat ingen anholdte i sagen og efterlyser nu de to gerningsmænd med følgende signalement:

A: Arabisk af udseende, tynd, højere end 175 cm høj, ca. 18 år, kort hår i siderne, mørkt krøllet hår i toppen, iført sort joggingtøj og sorte Nike-sko

B: Arabisk af udseende, tynd, lyseblå øjne, ca. 18 år, markeret ansigt, iført mørk Armani dynjakke

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen