Ung mand tiltalt for 100 voldtægter af lillesøster: Nu skal han for retten

En 18-årig mand fra Nordjylland er tiltalt for at stå bag mere end 100 seksuelle overgreb mod sin lillesøster og et andet familiemedlem. Retssagen starter om knap 14 dage

Kender du til sagen, skriv til os på 1224@eb.dk

En uhyggelig sag om en stribe af voldtægter begået mod en lille pige skal for retten om 12 dage.

Her er en 18-årig mand fra Sydthy tiltalt for mere end 100 tilfælde af anale samleje og andre seksuelle overgreb mod sin dengang kun 9-årige lillesøster.

Det skriver Nordjyske, der har søgt aktindsigt i anklageskriftet.

Angiveligt fandt overgrebene sted i perioden fra januar 2012 til juli 2014, hvor et familiemedlem efter sigende meldte det til politiet i Nordjylland.

Samtidig er han tiltalt for at have voldtaget sin fætter, der er et år yngre en lillesøsteren, samt en anden pige under 15 år.

Under grundlovsforhøret tilbage i juli måned blev den dengang 17-årige dreng varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Holstebro.

Se også: 17-årig fængslet for 100 voldtægter af søster

- Han erkender sig delvis skyldig. I det store hele passede det nok, sagde han, men han gik ikke ind i antallet, fortalte senioranklager Claus Binner til Ritzau.

En anden mand fra samme familie er også tiltalt i sagen. Han er anklaget for at have deltaget i omkring 20 af overgrebene mod den lille pige.

Ifølge Nordjyske lægger anklageren op til, at den 18-årige skal idømmes en straf på en institution for personer med vidtgående psykiske handicap, mens den 19-årige kræves idømt en fængselsstraf.

Retssagen begynder d. 19 august.