Unge sigtet for røveri-togt i nat: Slog til to gange

I nat forsøgte fire unge drenge, ifølge sigtelsen, at røve folk på gaden to gange. Deres held slap dog op, da de blev genkendt af politiet

Ved du noget, eller har du set, hvad der skete, så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Fire gerningsmænd i alderen 15 til 18 år var i nat, ifølge politiet, på røveri-togt i Københavns gader. Det oplyser Københavns centrale efterforskningsleder Youssef Lharraki til Ekstra Bladet. De unge drenge blev til sidst anholdt og sidder nu til afhøring.

Heldet slap op
Kl. 02.35 kom den første anmeldelse om et gaderøveri i Colbjørnsensgade i København. Her blev et offer passet op af de fire gerningsmænd, der stjal den forurettedes pung. Det resulterede i noget tumult, hvor offeret flere gange blev sparket og slået flere steder på kroppen, hvorefter gerningsmændene stak af.

- Den forurettede er ikke kommet noget til, siger Youssef Lharraki til Ekstra Bladet.

Det samme gentog sig 40 minutter senere kl. 03.10, hvor politiet modtog endnu en anmeldelse - denne gang fra Rådhuspladsen. Her blev den forurettede truet med en kniv, og gerningsmændene forsøgte igen at stjæle offerets personlige effekter. Men de havde ikke heldet med sig, da noget angiveligt distraherede dem, som gjorde, at de ikke fik noget udbytte af røveriet. 

Umiddelbart efter, at drengene passede et offer op på Rådhuspladsen, blev de genkendt af politiet.

- Da vi visiterer den ene af gerningsmændene, har han effekter på sig, der stammer fra det første røveri, der skete i løbet af natten, siger Youssef Lharraki til Ekstra Bladet.

De fire unge mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København senere i dag.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere