Ungt par overfaldet med økse på tankstation

En 19-årig mand og en jævnaldrende kvinde er natten til søndag blevet overfaldet på en tankstation med en økse. Tilsyneladende helt umotiveret, og gerningsmanden er fortsat på fri fod

Politiet er massivt til stede i Birkerød, hvor en 29-årig jagtes efter et groft økseoverfald (Video: Kenneth Meyer)

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Politiet har natten til søndag iværksat en stor menneskejagt i forstaden Birkerød.

Det oplyser Nordsjællands Politi på Twitter.

Sent lørdag aften blev et ungt par på 19 år angrebet med en økse på Circle K-tankstation på Bistrupvej i Birkerød. Gerningsmanden er fortsat på fri fod, og heldigvis har parret ikke pådraget sig livstruende skader i forbindelse med overfaldet.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Ritzau har talt med vagtchefen hos Nordsjællands, der oplyser, at de fortsat er massivt til stede i området.

- Vi kender ikke motivet til overfaldet, og det unge par kender tilsyneladende ikke den person, som udførte overfaldet. Begge de to ofre er uden for livsfare, siger vagtchef Jesper Hansen til Ritzau.

Tidligt søndag morgen har Nordsjællands Politi sendt følgende billede og signalement ud:

Manden er 29 år, mellemøstlig udseende, mørkt hår, mørkt kortklippet fuldskæg og 176 cm høj. Han er formodentlig iklædt mørk jakke og mørke bukser.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Politiet.
Foto: Politiet.

- Vi har med meget stor sandsynlighed den rette identitet på gerningsmanden, men vi efterforsker stadig i flere retninger. Der er efter alt at dømme tale om et umotiveret overfald, fortæller vagtchef Jan Bo Hedager fra Nordsjællands Politi.

Over for TV2 oplyser politiet, at flere politikredse har været involveret i eftersøgningen. Blandet andet har politiet været til stede omkring Storebæltsbroen.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet er politiet fortsat i gang med en kæmpe eftersøgning, og flere steder i byen er spærret af. Et stort område er desuden blevet eftersøgt.

Politiet opfordrer eventuelle vidner til at henvende sig til politiet på telefon 114. Politiet opfordrer i øvrigt til, at man ikke selv tager kontakt til den efterlyste mand, der betragtes som værende farlig.

Se flere billeder fra Birkerød herunder:

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

 

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)