Ups! Betjent skyder sin makker ved et uheld

Under en anholdelse gik pacificering af gerningsmanden ikke som planlagt

'Undskyld, Nick!' Betjent Darrin Anderson skylder nok sin makker en kvajebajer efter anholdelsen 23. november. Video: Riverside Police via WHIO

Det gik langt fra som planlagt, da to betjente fra Riverside Police i den amerikanske stat Ohio rykkede ud til en anmeldelse af husspektakler 23. november.

To mistænkte blev rutinemæssigt stoppet i en bil, og da betjentene ville anholde manden på passagersædet, kom det til voldsomt tumult mellem ham og betjent Nicholas Toscani. Det beretter flere amerikanske medier, blandt andet Dayton Daily News og tv-stationen NTD.

Som en god kollega kom betjent Darrin Anderson derfor sin makker til undsætning, men Anderson havde vist ikke sin bedste dag på jobbet.

Da han ville pacificere den voldsomme mand, kom han nemlig til at ramme Toscani med taseren i stedet, og betjenten oplevede derfor på egen krop hvordan mange anholdelser i USA ender. En lignende praksis er obligatorisk blandt kriminologieleverne på Barberton High School.

På Barberton High School er det ikke strømpistolen, men i stedet et solidt spray peber, der er obligatorisk blandt eleverne. På den måde lærer de hvordan virkningen er.
 

Nicholas Toscani måtte efter uheldet en tur på hospitalet, men slipper fra oplevelsen uden varige men, beretter Dayton Daily News.


I sidste uge blev det afsløret hvordan vagter i flere brasilianske fængsler har mishandlet de indsatte med strømpistoler. Video: AP

  112 - 4. dec. 2017 - kl. 07:10 Optagelser afslører ekstrem mishandling i brasiliansk fængsel