Ups: Københavns Politi sviner Ståle og holder med FC Midtjylland

Københavns Politis officielle Twitter-konto hylder FC Midtjylland og giver den lokale træner en stor skideballe

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Nogle gange går det stærkt på de sociale medier. Lidt for stærkt. Også for Københavns Politi.

Efter FC Københavns skuffende nederlag til OB fik politiet pludselig en hang til at kommenterer på den danske Superliga.

Med hashtaggene #forzafcm, #bortforklaring og #ståleforklarmigrøv og teksten 'Målene mangler - det gør bortforklaringerne ikke' gav politiet en solid røffel til FCK-træneren.

Og samtidig fik det nuværende førerhold i Superligaen FC Midtjylland en hyldest med på vejen.

Om det er en jysk betjent med midtjysk ulveblod i årene, der har lånt Københavns Politis Twitter-konto er fortsat uklart, men vagtchef Henrik Brix har følgende kommentar til twettet.

- Vi aner ikke, hvad der er sket. Men måske har en betjent med adgang til vores Twitter-konto og sin egen gået fejl af de to. Dermed har han måske sendt noget privat ud, som så er kommet ud på Københavns Politis profil, siger Henrik Brix til Ekstra Bladet.

Så i holder ikke med FC Midtjylland?

- Vi holder ikke med nogen og har ingen officielle fanklubber. Vi forsøger at holde os neutrale i denne henseende, siger Henrik Brix.

Måske der er lagt op til kvajebasse eller kvajekaffe på stationen. Selvfølgelig når de er færdige med at fejre FC Midtjyllands sikre sejr over Hobro sent søndag aften.