Utilregnelig mand jages fortsat

Manden truede kvinde med et gevær i torsdags - siden stak han af fra psykiatrisk afdeling og politiet er på bar bund i eftersøgningen

Den 47-årige psykisk syge mand, som tidlig lørdag eftermiddag forsvandt fra retspsykiatrisk afdeling  i Aalborg, er stadig som sunket i jorden søndag morgen.

- Vi har været på hans bopæl i Sønderjylland og flere andre steder. Busser og taxiselskaber er underrettet, men vi ved ikke, hvor han er, siger vagtchefen ved Nordjyllands Pioliti til Ekstra Bladet.

Ifølge politiet fik den 47-årige en hestesko af en medpatient, så han kunne kravle over en fire meter høj mur, der omkranser den gård, som patienterne har adgang til.

Derudover havde den 47-årige formentlig byttet tøj med en medpatient inden flugten.

Den 47-årige var varetægtsfængslet i forbindelse med en trusselssag og vurderes til at være udadreagerende og utilregnelig.

- Han truede en kvinde med et gevær i torsdags, siger vagtchefen.

Personerne i trussels-sagen er underettet om, at manden er stukket af og har taget deres forholdsregler.

- Nu ser vi i løbet af søndagen om han dukker op eller, om vi finder ham. Hvis det ikke sker, må vi overveje at bringe et foto af ham, siger vagtchefen.

Den 47-årige er iført camouflagemønstret jakke og lyse bukser og har et par hvide og sorte sko på fødderne.

Manden beskrives af politiet som 180-185 cm høj, lettere kraftig af bygning med kort, tyndt og mørkt gråt hår. Han er mørk i huden og har desuden ingen tænder i overmunden. 

Politiet opfordrer folk, der ser manden, til at ringe til politiet på telefon 114. De fraråder, at man selv forsøger at tage kontakt til manden.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere