Uventet bonus for potentiel huskøber: Fandt mumie i garagen

Liget havde ligget der så længe, at det dets tilstand var mumie-lignende

En potentiel huskøber var torsdag ude og se på sit måske næste hjem i byen Detroit i Michigan, da han gjorde sig et uhyggeligt fund i garagen. Et lig, der havde ligget så længe, at det nu var nået en mumie-lignende tilstand, sad på bagsædet af en gammel amerikanerbil. Det skriver The Guardian.

Liget havde ligget så længe, at huden var begyndt at ligne læder, og en retsmediciner fortæller, at liget må have ligget i flere år, men det er uvist, hvor lang tid der præcist er tale om.

- Det har været der i i lang tid. Det er mumificeret, så det har nok været der over et år, mindst, siger Lloyd Jackson, talmand for the Wayne Country obduktionsafdeling til The Guardian.

Politiet fortæller, at det mumie-lignende lig både havde bukser, skjorte og trøje på, da man fandt liget i den 25 år gamle Plymouth Acclaim, der er en gammel amerikanerbil.

Lejeren måtte ikke gå i garagen

I huset boede en familie, der havde lejet sig ind. Udlejeren havde fortalt dem, at de ikke måtte bruge garagen, så det havde de aldrig gjort. De måtte hverken gå der ind eller bruge garagen som opbevaring. Derfor var det den mulige køber, der fik sig noget af en overraskelse, da han var ude og se på huset, som han overvejede at købe.

Politiet kender endnu ikke dødsårsagen, og det er ikke muligt at se, hvilket køn liget har på grund af den meget slemme tilstand.

På grund af den meget specielle tilstand, bliver der også taget alternative metoder i brug til obduktionen. Retsmedicinerne har nemlig tilkaldt en antropolog til at gennemføre en særlig obduktion af liget - eller resterne af det.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere