Vågne betjente fandt tyve ved et tilfælde

Betjente var på en standard patrulje, da de faldt over stjålne biler og ulovlige stoffer

To betjente var natten til mandag på almindelig patrulje klokken 2.36.

De kørte igennem Systofte på Falster og regnede med en stille og rolig patruljetur. Da de kørte i gennem Systofte bygade, så betjentene at der var lys i en adresse, men de tænkte fortsat ikke over det, indtil de passerede adressen

Så snart de kørte forbi, kunne betjentene se, at en mand i 30’erne forsøgte at undgå, deres blikke. Betjentenes instinkter fortalte dem, at der var noget galt, så de valgte at undersøge stedet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Det viste sig at deres instinkter ikke var så dårlige igen, fordi de to betjente fandt en efterlyst bil, en stjålen trailer og andre værdifulde, stjålne genstande. De fandt også en 26-årig mand, der også formodes at have hjulpet til med tyverierne.

Genstandene er formodentlig stjålet fra sommerhuse i Gedser og Væggerløse. Tyvene er blevet sigtet for indbrud og tyveri.

Udover den stjålne bil og traileren, fandt politiet også en pose med 16 gram amfetamin på den 36 årige mand. Han er blevet yderligere sigtet for lov om euforiserende stoffer.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere