Vandaler skændede muligvis forkert grav

Grav skændet med grisehoved på muslimsk gravplads - politiet efterforsker sagen

Det var på den muslimske gravplads i Brøndbyøster, at der på en grav blev fundet et grisehoved fredag morgen i sidste uge.
Arkivfoto: Jakob Jørgensen
Det var på den muslimske gravplads i Brøndbyøster, at der på en grav blev fundet et grisehoved fredag morgen i sidste uge. Arkivfoto: Jakob Jørgensen

Politiet efterforsker nu en sag om skænding af en en grav på den muslimske gravplads i Brøndbyøster:

- Jeg kan bekræfte, at vi fredag i sidste uge modtog en anmeldelse, der gik på, at man havde fundet et grisehoved på en grav, fortæller Henrik Houggard, politikommissær, leder af lokalefterforskning øst, Vestegnens Politi, til Ekstra Bladet.

- Det var fredag formiddag, at personalet derude gjorde det omtalte fund. Netop nu efterforsker vi sagen, hvor vi selvfølgelig også interesserer os for, hvornår det er blevet smidt der, siger han.

- Sagen har været omtalt på forskellige blogs på nettet. Og her beskrives det, at det er Omar El-Husseins grav?

- I følge personalet derude så er det ikke Omar El-Husseins grav, det er gået ud over. Motivet til, hvorfor det omtalte grisehoved er smidt der, indgår også i efterforskningen. Og det forsøger vi selvfølgelig at klarlægge, siger Hougaard.

- Vi hører gerne fra vidner, det måtte have set noget i området den pågældende nat, eller eventuelt måtte sidde inde med viden, ja, så hører vi selvfølgelig gerne fra dem, siger Henrik Hougaard.

Vidner kan henvende sig på telefon 114.

Skærm

Hent flere
Hent flere