Vanvidsulykke i USA: Flere døde

I alt 28 køretøjer var fredag involveret i dødsulykke i USA

Flere er dræbt i en vanvittig ulykke i Colorado. Det bekræfter det lokale politi fredag.

Ulykken skete på 'Interstate 70' i Colorado torsdag aften, men motorvejen har været spærret i begge retninger hele fredagen grundet en stor brand på vejen efter ulykken.

I alt 28 køretøjer - heraf fire lastbiler - var involveret i ulykken.

- Det bagerste af min lastbil løftede sig og skubbede mig frem, og jeg ramte andre biler, sagde bilisten Brian Dickey, der var involveret i ulykken. Det skriver NBC News.

- Da lastbilen stoppede, kiggede jeg i bakspejlet, og det eneste, jeg kunne se, var en masse flammer, og jeg hoppede ud af køretøjet så hurtigt, jeg kunne. Der var så mange flammer på det tidspunkt, at jeg ikke kunne komme hen til til de andre biler for at se, om der skulle være andre overlevende, fortalte Brian Dickey.

23-årig anholdt
Ifølge NBC News er fire personer omkommet i ulykken. Desuden er mindst seks personer kørt på hospitalet. Deres tilstand er endnu ukendt.

Politiet måtte vente lang tid med at oplyse antallet af tilskadekomne på grund af de voldsomme ødelæggelser som følge af ulykken.

En 23-årig lastbilschauffør er blevet anholdt efter ulykken. Han menes at have forårsaget ulykken, da han kørte op bag i en stribe biler, der holdt stille på grund af en anden ulykke.

Politiet formoder hverken, at der var tale om en bevidst påkørsel, eller at han var påvirket af spiritus eller stoffer, men hans lastbil bliver nu undersøgt for at kontrollere, om bremserne virkede, som de skulle.