Vanvittig mishandling: Ville tvinge 16-årig til at spise rotte

En 16-årig dreng fra et bosted blev udsat for slag og spark, hvorefter de fire formodede gerningsmænd tissede på ham, brændte hans hånd og tvang ham til at spise en rotte. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad

Ved du noget? Send os et tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Det var natten til mandag at en 16-årig dreng blev tævet og mishandlet i en lade tilhørende bostedet Aktiv Weekend nord for Kvosted.

Fire unge mænd på mellem 15 og 17 år beskyldte angiveligt den 16-årige for at have stjålet en trøje, og på den baggrund gik de alle fire til angreb på ham.

Tirsdag middag blev de ifølge Viborg Stifts Folkeblad ved Retten i Viborg fremstillet i grundlovsforhør.

Alle fem unge bor på bostedet for anbragte unge mellem 13 og 18 år, og efter den 16-åriges forklaring skulle de fire have mishandlet ham på det groveste.

Først har de slået og sparket ham i ansigtet og på kroppen. Dernæst har de tvunget ham til at stikke hånden ind i en brændende jakke, hvilket ifølge anklager Mette Hermansen har givet den 16-årige brandvabler på hånden. Derefter skulle de fire gerningsmænd have tisset ud over den forslåede 16-årige, og til sidst har de ifølge Viborg Stifts Folkeblad forsøgt at få ham til at spise en død rotte.

Da de fire unge forlod den 16-årige i laden, truede de efter sigende med at slå ham ihjel, hvis han anmeldte overfaldet. Efter disse trusler var den 16-årige ifølge anklageren så bange, at han ikke turde forlade laden.

Ifølge Viborg Stifts Folkeblad blev han dog i løbet af natten indlagt på Viborg Sygehus, og han meldtes tirsdag morgen uden for livsfare.

De fire sigtede - to 15-årige, en 16-årig og en 17-årig - nægter sig alle skyldige.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere