Vanvittige bokssprængninger: Hjælp politiet med informationer

I forbindelse med en efterforskning af tre bokssprængninger, beder Midt- og Vestsjællands Politi om hjælp til identificering af tre mænd og deres bil

Ved du noget eller har du billeder fra stedet? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Efter tre nylige bokssprængninger i Roskilde, Osted og Havdrup, beder politiet nu om hjælp i forbindelse med efterforskingen. De har derfor offentliggjort billeder fra de overvågningskameraer, der har optaget bokssprægningerne.

(Foto: Kenneth Meyer) 112 Politiet jagter professionelle bag voldsom bank-eksplosion

Der er tale om tre separate sprængninger af pengebokse. Den første episode fandt sted lørdag d. 10. januar klokken 03.35 om natten ved en pengeautomat på Himmelev Sognevej 103 i Roskilde. Her forsøgte tre gerningsmænd at sprænge pengeautomaten, men måtte undervejs opgive. Ifølge overvågningskameraet var gerningsmændene på stedet en time før sprængningen.

Under den anden sprængning slap gerningsmændene af sted med et udbytte og der var ligeledes omfattende materielle skader på de omkringliggende bygninger. Sprængningen af pengeautomaten skete klokken 03.18 om natten på Nørretoften 3B i Osted, Lejre.

Den tredje sprængning fandt sted klokken 03.05 ved Mølleparken 8 i Havdrup. Her lykkedes det også gerningsmændene at slippe af sted med et udbytte. Der var også her massive skader på omkringliggende bygninger.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet om de voldsomem bokssprængninger, som Politiet betegner som 'fuldstændigt vanvittigt'.

(Foto: Kenneth Meyer) 112 Hæveautomater angribes af gaseksplosioner: 'Det er fuldstændig vanvittigt'

Ved du noget om sagen, skal du kontakte Midt- og Vestsjælland Politi på 46 35 14 48 eller 114.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6