Varetægtsfængslet for voldtægt

Den 26-årige nægter sig skyldig

En 26-årig  mand af anden etnisk herkomst end dansk, der heller ikke taler dansk, er ved retten på Frederiksberg blevet  varetægtsfængslet i 23 dage sigtet for ved vold eller trusler om vold at have tiltvunget sig samleje med en tidligere bekendt i Vanløse lørdag morgen mellem klokken 8 og 9, så der opstod underhudsblødning ved højre kraveben på kvinden.

Den sigtede nægter sig skyldig. Han blev varetægtsfængslet for ikke at kunne påvirke vidner.

Der er muligt tale om såkaldt kontaktvoldtægt, hvor parterne kender hinanden.

- Den forurettede er en pige født i 1985. Hun har tidligere haft en kontakt til gerningsmanden, har den centrale efterforskningsleder, Sajjad Haider, tidligere på dagen forklaret.

Kontakten mellem de to går ifølge politiet en del år tilbage. Men den forurettede skal over flere gange have afvist gerningsmanden.

- Det ender med, at han henvender sig ude ved hende lørdag morgen og oplyser, at han umiddelbart ikke kan komme ind i sin egen lejlighed.

- Hun lukker ham så ind i lejligheden, hvorefter han udsætter hende for fuldbyrdet voldtægt, lyder teorien fra den centrale efterforskningsleder.

Politiet har efterfølgende anholdt gerningsmanden lørdag aften omkring klokken 17:20 og foretaget undersøgelser i sagen.

.