Vej spærret efter sammenstød mellem to lastbiler

En motortrafikvej i Taastrup er spærret efter to lastbiler tidligere på dagen kørte sammen

Et sammenstød mellem to lastbiler har betydet, at en større vej har været spærret i flere timer. (Foto : Mike Aalstrup/alarm112danmark.dk)
Et sammenstød mellem to lastbiler har betydet, at en større vej har været spærret i flere timer. (Foto : Mike Aalstrup/alarm112danmark.dk)

Et færdselsuheld, der involverede to lastbiler, har mandag eftermiddag betydet, at motortrafikvejen Sydvej i Taastrup er spærret.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Selvom færdselsuheldet skete omkring 14.15, er vejen stadig spærret.

- Det trækker lidt ud, fordi vi er ved at undersøge stedet med en bilinspektør. Men der er ikke nogen alvorlig personskade, siger Kim Svenningsen, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, til Ekstra Bladet.

Ramte hinanden i siden
Påkørslen er ifølge politiet et såkaldt mødeuheld.

- Den ene lastbil har trukket lidt ud mod midten, hvorefter den anden så har forsøgt at undvige. De har ikke ramt hinanden frontalt, men de har ramt hinanden i siden, siger vagtchefen.

Der er ikke mistanke om, at der har været involveret spiritus i sammenstødet, men bilinspektøren skal alligevel undersøge flere forhold på stedet.

- Den ene lastbil var læsset med store papirruller, og der skal man blandt andet undersøge belæsningen af dem. Og derudover skal hastighedsmålerne på lastbilerne afmåles, siger Kim Svenningsen.

Det forventes, at afspærringerne på stedet bliver ophævet omkring 18.15.